Site icon Viata pe tocuri

Celebrități și copiii lor la aceeași vârstă

Sa ai un parinte celebru nu este chiar usor.Toata lumea se asteapta ca acesti copii nu numai sa se ridice la acelas nivel profesinal ba chiar sa ii si depaseasca uneori.Doar au de unde invata,nu? În acest caz, vorbim despre aspectul lor, copiii moștenind aceleași gene ca și părinții lor. Cu toate acestea, cu părinții lor în lumina reflectoarelor, nu este surprinzător faptul că mulți dintre acești copii ai celebritățiilor au urmat exemplul în cariera părinților lor. Un lucru este însă sigur că toți acești copii au norocul de a avea un model mai în vârstă care îi va ajuta să-și deschidă drumul în viață. 

Citeste si https://viatapetocuri.ro/cele-mai-bune-filme-cu-meryl-streep-din-toate-timpurile/

Citeste si https://viatapetocuri.ro/evolutia-stilului-vestimentar-al-selenei-gomez-de-a-lungul-anilor/

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp – 20 de ani

(Stânga) Pinterest // @instagram.com | 
(Dreapta) Fotografie de Julien M. Hekimian // Getty Images pentru Chanel

Când Lily-Rose a început să apară în ședințele foto, lumea a observat cat de mult seamana cu mama ei, Vanessa Paradis. Lily-Rose nu are unul, ci doi părinți celebri și amândoi sunt minunați. Mama ei este un model, cântăreața și actriță franceză.

Tatăl ei este nimeni altul decât Johnny Depp. După 14 ani împreună, părinții ei s-au despărțit în 2012. Părinții lui Depp au aranjat custodia comună a lui Depp, care își împarte timpul între Los Angeles și Paris.

Angelina Jolie și Shiloh Jolie-Pitt – 8 ani

(Stânga) Twitter // @_AngeJolie | 
(Dreapta) Reddit // u/MIG-29

Citată drept una dintre cele mai influente persoane din industria americană de divertisment, Angelina Jolie este o actriță premiată. La randul ei,Angelina are doi parinti actori deci nu este surprinzător că Jolie a intrat pentru prima dată în această lume în copilărie.

De atunci, Jolie a devenit unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood. Deși copiii ei încă nu i-au călcat pe urme, ei sunt prezenti în mass-media, dar are sens având în vedere că genele frumoase rulează în familie. Aici, Shiloh și Jolie sunt fotografiați la aceeași vârstă – și este clar că această mamă și acest copil au o serie de trăsături izbitoare.

Kate Moss și Lila Grace Moss – 14 ani

(Stânga) Expoziție la Galeria Lawrence Alkin // David Ross | 
(Dreapta) Shutterstock // Richard Young

Kate Moss s-a impus ca unul dintre cele mai mari nume din industria de modeling și, încă mulți ani după, ea demonstrează de ce si-a meritat locul pe podiumul.

Prin urmare, nu este surprinzător faptul că aspectul ei uimitor a fost transmis generației următoare și dat fiicei ei, Lila Grace Moss. De altfel, tânăra frumusețe a aparut deja pe coperta Vogue Italia și, la doar 15 ani, cu siguranță își va continua succesul și cariera de model.

Kate Beckinsale și Lily Sheen – 17 ani

(Stânga) Reddit // u/rikroll666 | 
(Dreapta) Instagram // @lily_sheen

 Fiica lui Kate și Michael Sheen ar putea să calce pe urmele părintelui ei, dar arată deja ca mama ei.

Deși Lily a avut roluri minore în filme, ea se concentrează în prezent pe educația ei înainte de a lua decizia de carieră. Cu gene talentate care rulează în familia ei, nu va fi nicio surpriză dacă va deveni următoarea mare vedetă.

Jim Carrey și Jane Carrey – 30 de ani

(Stânga) Reddit // u/J_LeVeL | (Dreapta) Shutterstock // Entertainment Pres

Chiar înainte de a împlini vârsta de 30 de ani, Jim Carrey a câștigat recunoaștere la Hollywood pentru rolul său din seria de comedie sketch, In Living Color . De atunci, comediantul a apărut în filme de succes majore și a devenit unul dintre cele mai mari nume de la Hollywood.

Se pare că fiica lui a moștenit zâmbetul său captivant și, de asemenea, dorința de a avea o carieră în lumea divertismentului. Cu toate acestea, ea nu urmează exemplul tatălui său Jane Carrey fiind este o cântăreață aspirantă.

Charles Delevingne și Cara Delevingne – 20 de ani

(Stânga) Instagram // @caradelevingne | 
(Dreapta) Shutterstock // Kathy Hutchins

Ea și-a inceput cariera ca una dintre cele mai mari supermodele ale momentului si și-a câștigat propria faimă și avere datorită aspectului ei frumos și sprâncenelor celebre. În timp ce Cara a făcut bani mari pe baza frumuseții și talentelor ei, ea trebuie să-i mulțumească tatălui ei pentru că i-a moștenit sprâncenele groase.

De fapt, Cara și tatăl ei, Charles Delevingne, împărtășesc o asemenea asemănare, încât tânăra model ar putea fi considerata versiunea feminină a tatălui ei.

Bob Marley și Ziggy Marley – 35 de ani

(Stânga) Pinterest // @ReggaeHeart | 
(Dreapta) Shutterstock // Agenția foto Featureflash

Poate că Bob Marley a murit în urmă cu peste treizeci de ani, dar moștenirea celebrului cântăreț a continuat să trăiască. Cu hituri precum „Jamming”, „One Love” și „Waiting in Vain”, Marley a devenit unul dintre cei mai bine vânduți artiști ai tuturor timpurilor.

Între timp, fiul lui Marley, Ziggy Marley, a călcat pe urmele legendarului său tată, fondând o trupă numită Ziggy Marley and the Melody Makers. Ziggy s-a alăturat, de asemenea, trupei tatălui său, The Wailers, la scurt timp după moartea sa, și și-a continuat propria carieră solo.

Lenny Kravitz și Zoë Kravitz – 26 de ani

Stânga) Music Musings & Such // Lynn Goldsmith | 
(Dreapta) Fotografie de Nicholas Hunt // WireImage

Când tatăl tău este Lenny Kravitz, nu este surprinzător că ai vrea să-i copiezi fiecare mișcare. Fiica lui, Zoë Kravitz, a dovedit că și tatăl ei este o legendă în ochii ei, deoarece, la vârsta de 26 de ani, ea urma același stil pe care îl avea el la aceeași vârstă.

Dreadlockurile, îmbrăcămintea și piercing-urile lor asortate, precum și faptul că Zoë este actriță și cântăreață, demonstrează că părinții ei au inspirat-o cu siguranță.

Maria Shiver și Katherine Schwarzenegger – 23 de ani

(stânga) Fotografie de Aaron Rapoport // Corbis via Getty Images | 
(Dreapta) Shutterstock // Kathy Hutchins

Dacă ai văzut copiii lui Arnold Schwarzenegger și ai fostei sale soții, Maria Shiver, atunci ai ști că cu siguranță au descendenți foarte arătoși. Fiica lor superbă, Katherine, nu își arată frumusețea uimitoare ca frații ei, însă, de preferință, trăiește departe de lumina reflectoarelor.

După ce și-a văzut tatăl dominând marele ecran de-a lungul anilor, se pare că Katherine a ales să nu urmeze exemplul. Mai degrabă, este o scriitoare care este mai interesată să devină autoare decât actor.

Will Smith și Jaden Smith – 18 ani

(Stânga) Fotografie de David Corio // Redferns | 
(Dreapta) Fotografie de Mark Sagliocco // Getty Images

La 22 de ani, Will Smith a câștigat faima pentru rolul principal din serialul de televiziune, Prințul francez de Bel Air . După succesul de șase ani al show-ului, Smith a trecut la film și de atunci a fost clasat drept cel mai bine platit star din lume de către Forbes .

Prin urmare, nu este surprinzător că fiul său, Jaden Smith, a moștenit genele sale grozave, care includ aspectul său frumos și abilitățile de actorie impecabile. Jaden a profesat deja ca actor și cântăreț și este sigur că va avea un viitor strălucit în față.

Steven Tyler și Liv Tyler – 30 de ani

stânga) Fotografie de Pictorial Parade // (dreapta) Getty Images | 
Colecția Shutterstock // Everett

Când tatăl tău este vocalistul principal al trupei Aerosmith, poate fi descurajant chiar și să încerci să urmezi exemplul și să urmezi o carieră de cântăreața. Probabil de aceea nu vom ști niciodată dacă Liv Tyler poate cânta.

Cu toate acestea, deși s-ar putea să nu devină următoarea mare vedetă rock, Liv arată cu siguranță că este o domnișoară talentată. Cu propriul ei set de abilități și un aspect frumos, ea și-a câștigat existența devenind atât model, cât și actriță.

Julio Iglesias și Enrique Iglesias – 42 de ani

stânga) Fotografie de Schweigmann // United Archives prin Getty Images | (Dreapta) Fotografie de John Medina // Getty Image

Enrique Iglesias continuă să lanseze hit după hit, dar știați că tatăl său este și un icon latino? Așa e, chipeșul cântăreț are un tată chipeș care a fost un hit în anii 70 și a vândut milioane de discuri.

Enrique trebuie să fi aspirat să câștige numeroasele premii pe care le-a văzut la tatăl său și s-a dovedit a fi celebru în sine, devenind unul dintre cei mai mari artiști spanioli din istorie. Genele bune se mostenesc în familia Iglesias, asta este sigur.

Madonna și Lourdes Leon – 21 de ani

(stânga) Fotografie de Oscar White // Corbis // VCG prin Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Jon Kopaloff // FilmMagic

Cu hiturile ei pop celebre din anii 1980 și nu numai, Madonna poate să nu fi părut destinată maternității, dar fanii nu s-au săturat de tânăra ei familie. Madonna poate arata mai bine ca niciodata la varsta mijlocie, dar fiica ei a crescut in sfarsit si arata exact ca mama ei in anii inainte ca ea sa castige faima.

Lourdes calcă pe urmele mamei ei emblematice în mai mult decât înfățișarea ei, deoarece este și o icon a modei în sine.

Susan Sarandon și Eva Amurri Martino – 30 de ani

(stânga) Fotografie de Sunset Boulevard // Corbis via Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Steve Granitz // WireImage

Susan Sarandon a câștigat o mare recunoaștere la Hollywood după ce a jucat în filme precum The Rocky Horror Picture Show și Atlantic City , așa că nu este surprinzător faptul că fiica ei a dorit să-i calce pe urme .

Eva Amurri este fiica lui Sarandon cu fostul ei iubit, Franco Amurri, și a decis să urmeze o carieră de actriță. Deși Amurri mai are mult pana o ajunge pe mama ei în industria divertismentului, ea își poate lua deja meritul pentru rolurile din Californication și Middle of Nowhere .

Reese Witherspoon și Ava Elizabeth Phillippe – 18 ani

(Stânga) Fotografie de Steve Granitz Archive // ​​(Dreapta) WireImage | 
Shutterstock // DFree

Reese Witherspoon și-a dovedit valoarea la Hollywood, după ce a jucat în Legally Blonde, Walk the Line și Big Little Lies. Cu toate acestea, se pare că mai există o doamnă care ar putea fi confundată cu actrița câștigătoare a premiului Oscar, iar aceasta va trebui să fie fiica ei asemănătoare, Ava Elizabeth Phillippe.

Fiica cea mare din fosta căsătorie a lui Reese este imaginea asemanatoare a actriței și, la 18 ani, cu siguranță ar putea să calce pe urmele mamei (și ai tatălui) actoricesc.

Uma Thurman și Maya Thurman-Hawke – 19 ani

(stânga) Fotografie de Bertrand Rindoff Petroff // Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Roy Rochlin // FilmMagic

A jucat în filme celebre precum Pulp Fiction și filmele Kill Bill , așa că sigur că ați auzit sau o recunoașteți pe actrița de succes, Uma Thurman. După ce s-a stabilit la Hollywood, CV-ul lui Thurman arată și o carieră în modeling.

Cu un aspect atât de frumos, nu este o surpriză că Thurman a fost căutată în industria de modeling și același lucru se poate spune despre fiica ei , Maya Thurman-Hawke. Maya speră să calce pe urmele mamei sale atât în ​​modeling, cât și în actorie.

Meryl Streep și Mamie Gummer – 31 de ani

stânga) Fotografie de Art Zelin // Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Jason Kempin // FilmMagic

Mama ei este una dintre cele mai faimoase femei din lume, care are un record mondial de 21 de nominalizări la premiile Oscar, dintre care a câștigat trei. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că fiica ei, Mamie Gummer, trebuie să simtă presiunea de a merge exact pe urmele mamei sale.

Deși atingerea aceluiași statut ca mama ei este unul dintre cele mai provocatoare obiective din viață, ea a urmat exemplul pentru a deveni actriță și și-a obținut deja roluri TV și de film.

Melanie Griffith și Dakota Johnson – 25 de ani

Stânga) Pinterest // @Irina Sokol | 
(Dreapta) Pinterest // @Byrdie

Dakota Johnson a jucat rolul Ana Steele în ultimii trei ani, apărând în franciza de film Fifty Shades of Grey . Cu toate acestea, ea nu este doar o altă actriță aspirantă care a câștigat primul ei rol de actorie în film.

Mai degrabă, este foarte familiarizată cu industria divertismentului, deoarece este fiica unui cuplu puternic din anii ’80, Melanie Griffith și Don Johnson. De fapt, primul ei film de actorie a fost în 1999 și suntem siguri că a primit niște sfaturi foarte bune de actorie de la părinții ei talentați.

Tom Hanks și Colin Hanks – 25 de ani

(Stânga) Twitter // @IDdocAdi | 
(Dreapta) Facebook // Goliat

Cât despre Colin Hanks, ne putem imagina că este mândru de celebrul său tată care a jucat în filmul de succes Forest Gump și care valorează milioane de dolari.

Eric Roberts și Emma Roberts – 27 de ani

(stânga) Fotografie de Jeff Kravitz // FilmMagic, Inc | 
(Dreapta) Fotografie de Brian Ach // Getty Images

Numele Roberts nu este străin la Hollywood, în principal datorită iubitei Americii, Julia, care a captivat lumea cu talentele sale de actorie și zâmbetul captivant. Fratele ei, Eric, a fost primul membru al familiei care și-a pus ochii pe Hollywood la mijlocul anilor ’70 și de atunci a câștigat multe laude.

Între timp, fiica sa Emma și-a început cariera în 2004 în Unfabulous de la Nickelodeon și de atunci a reușit să-și depășească tatăl când vine vorba de valoarea netă.

David Beckham și Brooklyn Beckham – 17 ani

Stânga) Reddit // u/sputnik-înțelepții | 
(Dreapta) Pinterest // @Andina Amaliyah

A fost o vreme când David Beckham a fost unul dintre cei mai mari jucători de fotbal din lume. În timp ce câștiga trofee pentru echipe precum Manchester United și Real Madrid, el a fost, de asemenea, ocupat să fie una dintre cele mai vândute celebrități de pe planetă.

De asemenea, a început să-și construiască o familie cu soția Spice Girl, Victoria. Primul său născut, Brooklyn, este dublul „Golden Balls”. Cu siguranță ajută faptul că ambii părinți ai lui sunt persoane destul de arătoase.

Goldie Hawn și Kate Hudson – 25 de ani

(Stânga) Pinterest // @huff.to | 
(Dreapta) Reddit // u/anon_viewer069_

Goldie Hawn, pe lângă faptul că este regalitatea de la Hollywood, este o actriță americană care a ajuns la faimă în filmul de comedie sketch NBC Rowan and Martin’s Laugh-In . Apoi a primit Premiul Academiei și Globul de Aur pentru interpretarea ei din comedia romantică din 1969 Cactus Flower .

Fiica lui Hawn, Kate Hudson, nu este străină de lumina reflectoarelor. În timp ce și-a început cariera ca dansatoare, în cele din urmă a trecut la actorie atât la televiziune, cât și la film. Nu numai că a moștenit talentul mamei sale, primind premii proprii de-a lungul anilor.

Lebron James și Lebron James Jr. – 14 ani

(Stânga) Twitter // @PrizePicks | 
(Dreapta) Shutterstock // Proiectul 1022

Chiar dacă nu ești un mare fan al baschetului sau un observator pasionat, sigur ati auzit numele, LeBron James. Jucător pentru Los Angeles Lakers, LeBron este adesea considerat cel mai mare jucător de baschet al tuturor timpurilor.

S-a căsătorit cu iubita lui de liceu, Savannah Brinson în 2013 și acum are trei copii împreună. LeBron James Jr. sau „Bronny” pare să-i calce pe urmele tatălui său. El face parte din echipa de baschet North Coast Blue Chips a Amateur Athletic Union.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin – 15 ani

stânga) Fotografie de Mitchell Gerber // Corbis // VCG prin Getty Images | 
Instagram // @gwynethpaltrow

Nu există o zicala mai bună decât „mărul nu cade departe de copac” atunci când descriem asemănarea dintre acești doi. Apple este cel mai mare dintre doi dintre copiii lui Gwenyth din căsătoria ei cu Chris Martin de la Coldplay.

Deși poate părea că cele două arată ca mama și fiica, nu se poate nega că la 15 ani, cele două seamănă foarte mult.

Kim Basinger și Ireland Baldwin – 24 de ani

Când vă uitați la fața ei, puteți vedea că Ireland Baldwin are multe în ea de la tatăl ei, Alec Baldwin, dar există un motiv întemeiat pentru care este cel mai adesea comparată cu mama ei, Kim Basinger.

La fel ca ea, Irelanda a devenit model și actriță, deși problemele legate de abuzul de substanțe și programele de reabilitare au forțat-o să ia pauze din cariera de model. În ceea ce privește actoria, Irelanda a debutat jucând fiica personajului lui Basinger în Grudge Match , un film din 2013 în care au jucat Sylvester Stallone și Robert De Niro.

Naomi Judd și Ashley Judd – 30 de ani

Fotografie de Rick Maiman // Sygma via Getty Images | 
Fotografie de Eric Robert // Sygma prin Getty Images

Ashley Judd este sora mai mică a lui Wynona Judd, care a devenit faimoasă ca parte a duo-ului mamă-fiică The Judds și seamănă. The Judds a vândut peste 20 de milioane de albume înainte de a se desființa în 1991, după ce Naomi a anunțat că medicii au diagnosticat-o cu hepatită C.

Deși Ashley nu făcea parte din ansamblul familiei ei, câștigător de Grammy, Ashley a devenit celebra ca actrita care a jucat în filme precum Divine Secrets of the Ya-Ya Sisterhood . Ashley este, de asemenea, un activist puternic implicat în activitatea umanitară.

Robin Wright și Dylan Penn – 26 de ani

 Fotografie de Eric Robert // Sygma via Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Michael Buckner // Getty Images pentru GQ

Sean Penn a parcurs un drum lung de când l-a jucat pe Spicoli în Fast Times în Ridgemont High , stabilindu-se ca un actor superb în anii ’80 și ’90.

Când te uiți la fiica lor, Dylan Penn, seamănă puțin mai mult cu mama ei decât cu Sean. Dylan a călcat pe urmele părinților ei și a devenit actriță, totuși ea este cel mai remarcabilă pentru cariera ei de model de succes.

Cindy Crawford și Kaia Gerber – 16 ani

Fotografie de Robin Platzer // Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Allen Berezovsky // Getty Images

Cindy Crawford este unul dintre cele mai mari supermodele din toate timpurile, iar fiica legendarului model îi calcă pe urme.

Kaia Gerber, la vârsta de 16 ani, a aparut deja pe coperți Vogue și a pășit pe podium pentru marile branduri de modă.

Celine Dion și Rene-Charles Angelil – 18 ani

Fotografie de Jean-Paul Guilloteau // Kipa // Sygma prin Getty Images | 
(Dreapta) Fotografie de Mindy Small // FilmMagic

Cu hituri precum „The Power of Love” și „My Heart Will Go On”, nu se poate nega că Celine Dion a făcut furori în industrie din 1980. Fiul ei cel mare (foto în dreapta), René-Charles Angélil, poate fi doar fragedă vârstă de 18 ani, dar chiar și cu asta, este clar că cu siguranță a moștenit talentul mamei sale.

În ultimii doi ani, René s-a impus ca rapper. El poartă pseudonimul Big Tip și a postat o mulțime de melodii într-un cont SoundCloud. Deși unele dintre melodii sunt cover-uri, el a lansat, de asemenea, trei melodii originale, numite „The Kid”, „The Apple” și „Never Stop”.

Dwayne „The Rock” Johnson și Simone Alexandra Johnson – 18 ani

Reddit // u/CaptRogers1942 | 
(Dreapta) Fotografie de Albert L. Ortega // Getty Images

Dwayne „The Rock” Johnson, cel mai îndrăzneț de la Hollywood, este un actor, producător și fost luptător profesionist american. Una dintre cele mai mari vedete de box-office din toate timpurile, Johnson a avut o carieră destul de interesantă. Este tatăl a trei fiice – Simone, Jasmine și Tina.

Simone este fiica cea mare a lui Johnson și îl face pe tatăl ei mândru călcându-i pe urme. Acum, în vârstă de 18 ani, Simon a început să se antreneze cu WWE, devenind primul superstar din generația a patra din istoria WWE!

Paul McCartney și Stella McCartney – 27 de ani

Pinterest // @Ram McGuinn | 
(Dreapta) Fotografie de Rose Hartman // Getty Images

Stella McCartney seamănă foarte mult cu tatăl ei, fostul Beatle Paul McCartney, dar este clar că este și copilul mamei ei, regretata Linda McCartney. Stella a fost de fapt inspirația pentru trupa post-Beatles a lui Paul, Wings, deoarece s-a născut în timpul unei operații de cezariană de urgență.

 Deși Stella nu și-a urmat tatăl în muzică și show-business ea este un designer de modă remarcat.

Willow Smith și Jada Pinkett Smith – 19 ani

Reddit // u/Desperate-Stop-42 | 
(Dreapta) Fotografie de Cindy Ord // Getty Images pentru Stuart Weitzman

Willow Smith și-a urmat atât tatăl, cât și mama pentru a deveni muzician-actriță, totuși ea are o asemănare ciudată cu mama ei. Există și un pic de Will acolo și se pare că cineva și-a presărat trăsăturile acolo pe fața Jadei ca șablon.

Ambii sunt, de asemenea, activiști sociali, pe lângă actorie și muzică, deși Willow și-a urmat tatăl în hip-hop. În timp ce Jada este în fruntea unei trupe de heavy metal, Willow este semnat cu casa lui Jay-Z.

Prințul Charles și Prințul Harry – 30 de ani

Fotografie de Anthony Harvey // Getty Images gratuit Copiii | 
(Dreapta) Twitter // @DucDeVinny

Regele Angliei,tatăl elegant al Prințului Harry a fost imaginea asemanatoare a fiului său pe vremea aceea – deși este clar că influența genetică a Prințesei Diana a avut un efect asupra proporțiilor feței lui Harry.

În orice caz, Harry, în jurul vârstă de 30 de ani, pare să fi fost extrem de diferit de tatăl său când vine vorba de moștenirea sa regală – chiar dacă seamana fizic.

Exit mobile version