Batoane crocante de dovlecel cu parmezan
Astazi va propunem o reteta simpla de vara si usor de preparat.Dovleceii cu parmezan la cuptor sunt un aperitiv gustos și iubit de toată familia.
Ingrediente pentru batoane crocante de dovlecel cu parmezan
- 6 Dovlecel tăiat în jumătate
- 1 cană parmezan mărunțit
- 1/2 linguriță de cimbru uscat
- 1/4 lingurita patrunjel uscat
- 1/2 linguriță de sare și piper negru proaspăt măcinat
Instrucţiuni
- Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
- Aranjați jumătățile de dovlecel pe 2 foi de copt tapetate cu hârtie de copt.
- Într-un castron mic, amestecați pentru a combina parmezanul, oregano (cimbru), sare de pătrunjel și piper negru.
- Acoperiți fiecare felie de dovlecel cu 1 – 1 1/2 linguri de amestec de brânză-ierburi care se întinde uniform.
- Coaceți timp de 15 – 17 minute.
- Serviți cald sau rece.
Citeste si https://viatapetocuri.ro/salata-broccoli-bacon/
Deși această rețetă este delicioasă și crocantă așa cum este scrisă, puteți schimba rețeta după gustul dvs.
- Picant: Adăugați câteva prafuri de ardei roșu picant la amestec pentru un fel de mâncare picant.
- Legume: Puteți utiliza aceeași metodă pentru alte legume prăjite, cum ar fi ceapa, fasolea verde, broccoli, sparanghelul, ciupercile și dovleceii de vară.
- Sosuri: Încearcă dresing de casă, cum ar fi dressing de brânză , ierburi vegetale ,etc.
Ce parere ai?